B&B De Pastorie
omgeving

U vindt onze B&B aan de rand van het dorpje De Horst. Het is de voormalige pastorie die verbonden is aan het karakteristieke, witte kerkje.

Hiervandaan verkent u gemakkelijk de prachtige omgeving: het verrassende natuurgebied De Bruuk, het prachtige heuvelland rond de Mookerheid en Groesbeek. Ook de Ooijpolder en Millingerwaard, het Reichswald en de Maasduinen liggen op een steenworp afstand.

U wandelt alleen of onder leiding van de verschillende natuurgidsen of laat zich rijden in de paardentram. Over de oude spoorlijn tussen Nijmegen en Kleef doorkruist u het landschap tussen Nijmegen en Kleef in een draisine, of u galoppeert op een paard door het Reichswald.

Ook als u het verblijf in de natuur wilt combineren met andersoortige activiteiten hoeft u zich niet te vervelen. U kunt prima shoppen in Groesbeek, Nijmegen en natuurlijk Kranenburg en Kleef. U kunt golfen op alle mogelijke manieren en er zijn meerdere wijnproeverijen waar u van de plaatselijke wijnen kunt genieten. Ook culinair valt er van alles te beleven.

Liefhebbers van kunst bezoeken de plaatselijke kunstenaars, het Valkhofmuseum in Nijmegen of het Museum Kurhaus in Kleef. Wie geïnteresseerd is in geschiedenis, antropologie en religie kan terecht in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945, het Museum Orientalis en het Africa Museum.